”DET SKULLE VA SKÖNT OM DEN INTE HANDLA OM KÄRLEK”

Soppsamtal & Göteborgsrelease av boken om Ung Scen Norr

KOM!  LYSSNA!  SAMTALA!  ÄT SOPPA!  FÅ EN BOK!

Ung Scen Norr har på kort tid etablerat sig som självklar mötesplats för ung scenkonst i Norrbotten. Inför de två första produktionerna samlades tankar, röster och berättelser från hundratals ungdomar. Erfarenheterna finns samlade i en nyutkommen bok som berättar om en omfattande metod där unga görs till viktig del i en föreställningsprocess genom intervjuer och workshops.

Barnteaterakademin bjuder nu in till en presentation av Ung Scen Norr och deras metoder, till utbyte av erfarenheter med branschkollegor – samt release av boken!

Medverkande från Ung Scen Norr: Daniel Isakson – tidigare verksamhetsledare, Anna Isakson – tidigare producent, Johanna Larsson – regissör och Linda Wallgren – scenograf och kostymdesigner.

Linda Wallgren och Johanna Larsson var Ung Scen Norrs konstnärliga residensteam under det första året och skapade föreställningarna Man vänjer ju sig vid det vackra och Vi hänger inte här, vi går runt, i samarbete med unga i Norrbottens län och Botkyrka kommun. Den sist nämnda produktionen var ett samarbete med Riksteatern.

* Rubriken är ett citat från Man vänjer ju sig vid det vackra.

När? Måndag 6 februari 18 – ca 20:30 Var? Masthuggsteatern, Masthuggsterrassen 3 Hur? Barnteaterakademin bjuder på soppa. Föranmälan senast 1 februari, till info@barnteaterakademin.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.